Open VLD Veurne nodigt Maggie De Block uit als gastsprekers.

Op 15/09/2016 kwam de minister van sociale zaken en volksgezondheid naar Veurne, dit op uitnodiging van de plaatselijke Open VLD afdeling. Patrick Vercruysse en zijn team verwelkomden de populairste politica van België in het CC “De Zonnebloem”. Een voordracht betreffende de gezondheidszorg in het algemeen en een specifiek gerichte kijk op de werking van ziekenhuizen.

 

Na haar voordracht konden de talrijke aanwezigen nog vragen stellen, waarop Mevr. de minister met veel detail en en kennis van zaken antwoordde. Mensen uit de zorgsector maakten daar gretig, en op een positieve manier gebruik van.

 

Om af te sluiten kon men nog een glas drinken en velen maakten ook gebruik van de gelegenheid om een persoonlijk gesprek te voeren met de minister. De vele foto’s getuigen van haar populariteit .

 

Ook Open VLD De Panne Adinkerke was met enkele bestuursleden afgezakt naar wat een zeer leuke en informatieve avond is geworden. Wij feliciteren dan ook graag onze collega’s uit Veurne voor hun initiatief en inzet.

 

Open VLD Team

De Panne en Adinkerke

 

Zie ook de foto’s hieronder

Gallery